Sofor Www 940x351px
 
SamiEerola 2016

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta Soforilta

Omasta ja Soforin puolesta haluan kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menneestä vuodesta sekä toivottaa teille kaikille hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta.

Tänä vuonna asiakastapaamisissa ja toteutuneissa hankkeissa korostui tarve toiminnan tehostamiselle sekä uudenlaisten toimintamallien luomiselle. Johtavia teemoja olivat työn uudelleen organisointi, työturvallisuuden parantaminen analytiikan keinoin sekä yhdessä asiakkaan kanssa tehtävät ketterät kehityshankkeet liittyen mm. prosessien automatisointiin ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Pystyäksemme vastaamaan asiakkaidemme muuttuneisiin liiketoimintatarpeisiin sekä löytämään niihin tarvittavat ratkaisut, olemme vahvistaneet osaamistamme yhä enemmän. Näin kykenemme tukemaan asiakkaitamme toimimaan entistä ketterämmin ja tehokkaammin. Muutoksen tukena ovat olleet myös meille tärkeät kumppanimme.

Lue lisää vuodestamme>>

Sami Eerola
Myyntijohtaja
Sami.Eerola@sofor.fi
Puh. 050 384 3318

GoldBadge Microsoft Sofor

Sofor on nyt Microsoftin kultakumppani

Saavutimme Microsoft Gold-tason sekä Data Platform että Windows and Devices –alueilla sekä Silver-tason Data Analytics-alueella.

Sertifioituna Microsoft-ratkaisujen tarjoajana pystymme vastaamaan liiketoimintatarpeisiinne ja löytämään teille sopivat ratkaisut. Näin autamme teitä olemaan entistä ketterämpiä ja tehokkaampia.

Lue lisää>>

Microsoft PowerBI demo Sofor-250x144

Analytiikalla esille prosessien pullonkaulat – ei mutulla vaan faktoilla

Ottamalla analytiikan mukaan liiketoimintaprosessien kehittämiseen, voimme tunnistaa perinteisiä mittareita kuten läpimenoaikoja ja poikkeuksia, mutta myös edistyneempien menetelmien avulla esimerkiksi korrelaatioita ja piileviä rakenteita.

Lue blogimme aiheesta>>

migration

Mistä aineksista syntyy onnistunut migraatio uudelle alustalle?

Hyvä suunnittelu vie pitkälle ja millintarkka toteutus maaliin asti. Osaavan kumppanin löytämisellä on migraatioprojektien läpiviennissä tärkeä merkitys.

Ota talteen vinkkimme migraatio-projekteihin>>

Salon kaupunki siirsi asianhallinnan asiakirjat sähköiseen arkistoon Soforin tuella

Sofor toteutti tarvittavien asiakirjojen ja tietojen siirron arkistointipalvelun käytettäväksi.

Lue lisää projektista>>

***

Analytiikka ja BI | Toimintamallien optimointi | Sovellusten käytettävyys

Lue lisää palveluistamme kotisivuiltamme.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa