Sofor Www 940x351px
 

Mullista työtapojasi kanssamme

Tekoäly parantamassa työturvallisuutta tai asiakaspalvelua? Ulkopuolisten suunnittelijoiden käyttö tietoturvasta tinkimättä keskittämisen avulla? Pilviratkaisut helpottamassa päätelaitteiden hallintaa?

Kyllä, nämä ovat arkea osalle asiakkaistamme.

Näiden avulla työpaikka muuttuu turvallisemmaksi, parannetaan asiakaskokemusta, parannetaan työn tuottavuutta, helpotetaan työn ostamista, suojataan paremmin yrityksen arvokasta tietoa tai kevennetään järjestelmien ylläpitoa. Kaikki hyötyvät.

Kiinnostavatko sinua uudet tavat toimia? Jutellaan lisää aiheesta - tarjoan sinulle sparrauspuhelua, jossa käymme läpi, miten voimme tukea sinun liiketoimintaasi.

Sami Eerola

SAMI EEROLA, Myyntijohtaja
puh. +358 50 384 3318 | sami.eerola@sofor.fi
Linkedin

***
valmet people tiedote

Webinaari

Webinaari 27.9: Miten keskittäminen uudisti suunnittelun toimintatapoja Valmetilla?

Webinaarissa Kuisma Holstikko Valmetilta käy läpi, miten Valmet on muuttanut suunnittelutyötä ja millaisia hyötyjä he ovat saaneet globaalisti, kun kaikki työstävät samaa mallia. Tule mukaan nappaamaan vinkit, miten tehostat oman organisaatiosi suunnittelutyötä.

***
VR lasit

Blogi

Eteenpäin elävän mieli – testaamme VR-laseja virtualisointiympäristössä

Haluamme tutkia, voimmeko uudistaa asiakkaidemme työskentelyä VR-lasien avulla. Jos asia kiinnostaa sinua, olethan yhteydessä Sami Eerolaan.

Lue lisää>>

***
ni 7711681000

Blogi

Hyödynnä uusi teknologia - vapauta luovuutesi yli 30 % tehokkaampaan käyttöön

Soforin tapa mullistaa ja virtualisoida työtavat teollisuusyritysten suunnittelutyössä vapauttaa suunnittelijoiden luovuuden käyttöön aivan uudella tavalla ja lisää työtehoa jopa yli 30 %.

Lue lisää>>

***
4180

Ajankohtaista

Sofor kasvaa: uusia asiantuntijoita tiimiin

Mikko Annala on aloittanut elokuussa laatupäällikkönä Soforilla. Hän toimii myös Soforin tietosuojavastaavana. Jyrki Kataja on aloittanut heinäkuussa järjestelmäasiantuntijana.

Tervetuloa tiimiin!

***
***

Analytiikka ja BI | Toimintamallien optimointi | Sovellusten käytettävyys

Lue lisää palveluistamme kotisivuiltamme.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa