Sofor Www 940x351px
 

Mullistamme ja digitalisoimme työtavat - tuloksena toimivammat prosessit

Sofor on ollut asiakkaittensa digitalisointikumppani jo lähes 30 vuoden ajan - etsimme yhdessä ratkaisuja toimivampiin ja läpinäkyvempiin prosesseihin. Ratkaisujen avulla asiat tulevatkin hoidetuksi nopeammin ja helpommin, mikä luo säästöä sekä mahdollistaa kannattavaa kasvua.

Tänä keväänä poraudumme webinaarien sarjassa, miten asiakkaat voivat keventää it-osaston ylläpitotyötä merkittävästi ja vapauttaa asiantuntijoita muihin tehtäviin. Käsittelemme muutosta, joka luo kestävän pohjan omalle digitalisaatio- ja pilvistrategialle.

Koska tieto ja informaatio (data) on kaiken keskiössä, kerromme viikon päästä webinaarissa, miten säilytät liiketoiminnalle tärkeän datan myös uusiessasi prosesseja ja niitä tukevia järjestelmiä.

Näiden lisäksi analytiikka-tiimimme on mukana hankkeessa, jossa parannetaan työturvallisuutta ja -hyvinvointia rakennusalalla IoT-pohjaisia ratkaisuja käyttäen. Tästä lisää alla.

Me soforilaiset haluamme olla sinulle monipuolinen ja kokenut digikaveri.

Sami Eerola

SAMI EEROLA, Myyntijohtaja
puh. +358 50 384 3318 | sami.eerola@sofor.fi
Linkedin

***
Nutanix yrityspilvi kaytannossa webinaari

Webinaari

Tervetuloa webinaariin 29.3: Nutanix-yrityspilvi käytännössä – tehokkuutta IT-infran hallintaan ja ylläpitoon

Käymme läpi Nutanix-pohjaisen yrityspilven käyttöönoton, hallinnan ja migraation vanhasta järjestelmästä uuteen. Lisäksi demoamme yrityspilven hallintakonsolin, jolla valvotaan ja hallitaan yrityspilveä rautatasolta virtualisointikerrokseen saakka.

Webinaari löytyy myös sivuiltamme.

***
data migraatio webinaari 2

Webinaari

Tervetuloa webinaariin 7.3: Onnistu datamigraatiossa – parhaat opit menestysprojekteista

Varmista arvokkaan tiedon säilyminen vaihtaessasi järjestelmiä. Tule mukaan webinaariimme kuulemaan oppimme, miten onnistut datamigraatiossa. Migraatioprojektit ovat Soforin ydinosaamista, meillä on sekä työkalut että osaaminen toteuttaa nämä onnistuneesti eri lähdejärjestelmistä.

Webinaari löytyy myös sivuiltamme.

***
207946

Blogi

Yrityksen data on arvokasta – muista nämä migraatiossa

Organisaatioissa käsitellään mittaamatonta määrää dataa. Datan arvo mitataan erityisesti vaihdettaessa järjestelmiä, joissa dataa käsitellään ja säilytetään. Arvokas data on saatava säilymään, sen käyttöä on pystyttävä jatkamaan ja sen tulee säilyä sisällöllisesti eheänä myös järjestelmän vaihtuessa. Lue oppimme, mitä kannattaa ottaa huomioon tällaisessa projektissa.

Lue lisää>>

***
ConIot uutinen

Ajankohtaista

Sofor mukana Construction site safety boosted by IoT -projektissa

Projektin tavoitteena on parantaa työturvallisuutta ja -hyvinvointia rakennusalalla hyödyntäen IoT-pohjaisia tietointensiivisiä ratkaisuja.

Lue lisää>>

***
4180

Ajankohtaista

Sofor kasvaa: uusia asiantuntijoita tiimiin ja muutoksia tehtävissä

Mikko Patana on aloittanut Soforin talousjohtajana tammikuun alussa.

Marjut Paakkinen on nimitetty tuotantojohtajaksi ja Panu Korkiatupa vastaa jatkossa business managerina sovellusten käytettävyys ja virtualisointi - liiketoiminnasta.

Soforin hallituksen puheenjohtajana toimii Juhani Ventä.

Löydät heidän yhteystietonsa sivuiltamme>>

***
***

Analytiikka ja BI | Toimintamallien optimointi | Sovellusten käytettävyys

Lue lisää palveluistamme kotisivuiltamme